Sari la conținut
Pensiunea Lupul Dacic

Despre

Informații despre companie

Te asteptam draga `turist`, in locuri care sigur i-ti vor ramane in amintire ca locuri de suflet, unde la plecare nu vei lasa niste oameni oarecare, ci niste prieteni (`daci`) adevarati, care te vor astepta sa revii oricand cu drag.

Informații despre proprietate

Restaurantul si Pensiunea Lupul Dacic, (incasam tichete de vacanta sodexo; UP vacanta,edenred), sunt amplasate la poalele muntilor, pe Valea Gradistei, avand un spatiu generos (6 ha), in amonte spre cetatea Sarmisegetuza Regia si in aval spre cetatile dacice Blidaru si Cetatuia Costesti, aerul curat, susurul apei si imprejurimile fac din aceast complex un loc ideal pentru odihna, plimbari si trasee turistice, spre toate minunatiile zonei.

Pensiunea este compusa din 6 cladiri, dupa cum urmeaza:

1. Cladirea dispune de 3 camere dotate fiecare cu grup sanitar propriu si incalzire proprie(una la parter si doua la etaj), tv in fiecare camera, living unde in perioadele reci va puteti relaxa in fata semineului,o baie de serviciu , bucatarie utilata complet;

2. Cladirea dispune de 2 camere dotate fiecare cu grup sanitar propriu si incalzire proprie, aer conditionat, mini bar, tv.

3. Cladirea dispune de 5 camere dotate fiecare cu grup sanitar propriu si incalzire proprie,mini bar, tv. 4,5,6.Trei casute din bustean rotund fiecare compuse din 1 camera dubla matrimoniala si un pat tip prici deschis mansardat, baie proprie,mini bar,tv,terasa acoperita si neacoperita cu vedere la padure.

Informații despre zonă

Cladirea se afla pe un teren de 6ha, in amonte este Cetatea Sarmisegetuza Regia-capitala dacilor, la poalele Cetatii Blidaru, pe vechiul drum dacic care facea legatura intre cele 2 cetati si in aval Cetatea Costesti, aerul curat, susurul apei si imprejurimile fac din aceasta casa un loc ideal pentru odihna, plimbari si trasee turistice, spre toate minunatiile zonei.

Restaurantul oferia un meniu tradiţional românesc, intr-o ambianta rustica si cu o servire impecabila.

Pensiunea Lupul Dacic va pune la dispozitie:
-bucatarie utilata complet(cladirea cu cele 3 camere)
-gratar, ceaun
-terasa acoperita
-loc de joaca pentru copii
-spatiu verde pentru relaxare
-parcare pentru masini.

Pentru distractie si relaxare va oferim:
-petreceri cu foc de tabara si tuica sau vin fiert
-Paint Ball (pe o suprafata de 4 hectare)
-trambulina profesionala
-teren de tenis, de volei, de fotbal pe iarba
-balansoar
-hamac
-loc de joaca amenajat pentru copii
-calarie ponei
-biciclete

Imprejurimi:
-Cetatea dacică Sarmizegetusa Regia -14 km din fata casei
-Cetatile dacice Blidaru si Cetatuia Costesti
-Asezarea dacica Fetele albe
-Schitul Sfintilor Romani Gradistea de Munte
-Platoul Vartoapelor-poiana cu peste 10 ha de ghiocei
-Cetatea dacica Piatra Rosie
-Manastirea Prislop Hateg.

Coordonate GPS: LAT:45,6588150454936; long:23,18376313899499.

Te asteptam draga `turist`, in locuri care sigur i-ti vor ramane in amintire ca locuri de suflet, unde la plecare nu vei lasa niste oameni oarecare, ci niste prieteni (`daci`) adevarati, care te vor astepta sa revii oricand cu drag.

Încasăm tichete de vacanță Sodexo, UP vacanță, Edenred

Call Now Button